Modul inchidere centralizata PNI 288

Aproape nou : Modul inchidere centralizata PNI 288 cu telecomanda

Senzor ultrasunete PNI AL-S03

Resigilat : Senzor ultrasunete PNI AL-S03, volumetric, pentru alarme auto PNI OV288 si PNI Escort Start 360

Resigilat : Modul de By-Pass PNI BPS01 pentru alarme auto PNI cu functie de pornire motor

Modulul PNI BPS01 este utilizat atunci cand instalati un dispozitiv de pornire a motorului dotat cu sistem de verificare bazat pe unde RF (radio frecventa). Acest tip de sistem utilizeaza un chip, incorporat in cheia autovehiculului, ce transmite un semnal RF. Acest semnal este receptionat printr-o antena (bobina) aflata in jurul contactului si apoi trimis catre sistemul de imobilizare. La receptia semnalului corect, sistemul de imobilizare va activa contactul si/sau sistemul de alimentare cu carburant. Daca se incearca o pornire a motorului dar sistemul de imobilizare nu primeste semnalul corect, acesta poate bloca contactul si chiar sistemul de alimentare cu carburant, astfel facand imposibila pornirea motorului de la distanta. Modulul BPS01 este utilizat pentru a ocoli sistemul de imobilizare atunci cand utilizati pornirea de la distanta, pastrand integritatea setarilor din fabrica a autovehiculului. Cand sistemul de pornire motor de la distanta nu este utilizat, sistemul de imobilizare functioneaza asa cum a fost setat din fabrica.
Pret special 19,88 RON Pret standard 49,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-BPS01
Produsul este resigilat. Beneficiați de garanție 12 luni și retur necondiționat în 14 zile calendaristice.

 

cutie+produs

Prezentare

Modulul PNI BPS01 este utilizat atunci cand instalati un dispozitiv de pornire a motorului dotat cu sistem de verificare bazat pe unde RF (radio frecventa). Acest tip de sistem utilizeaza un chip, incorporat in cheia autovehiculului, ce transmite un semnal RF.

Functionare

Acest semnal este receptionat printr-o antena (bobina) aflata in jurul contactului si apoi trimis catre sistemul de imobilizare. La receptia semnalului corect, sistemul de imobilizare va activa contactul si/sau sistemul de alimentare cu carburant. Daca se incearca o pornire a motorului dar sistemul de imobilizare nu primeste semnalul corect, acesta poate bloca contactul si chiar sistemul de alimentare cu carburant, astfel facand imposibila pornirea motorului de la distanta.

produs1

produs2

Utilizare

Modulul BPS01 este folosit pentru a ocoli sistemul de imobilizare atunci cand utilizati pornirea de la distanta, pastrand integritatea setarilor din fabrica a autovehiculului. Cand sistemul de pornire motor de la distanta nu este utilizat, sistemul de imobilizare functioneaza asa cum a fost setat din fabrica.

 

Prezentare video

Prezentare video RO Modul Bypass PNI BPS01

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Resigilat : Modul de By-Pass PNI BPS01 pentru alarme auto PNI cu functie de pornire motor
Rating-ul dumneavoastra
Caracteristici generale
Alimentare 12 Vcc
Pachetul contine
Unitate de control Da
Cablu alimentare si comanda Da

PNI-BPS01
Limba Tip Denumire Link download
EU Manual de utilizare User manual EN, RO, HU, PL Link
HU Manual de utilizare User manual HU Link
PL Manual de utilizare Instrukcja obsługi Link
RO Manual de utilizare Manual de utilizare Link